За 13 милиарда години съществуване на Вселената е известна

...
   За 13 милиарда години съществуване на Вселената е известна
Коментари Харесай

11 факта за жените, които самите те премълчават

 

 

За 13 милиарда години битие на Вселената е известна единствено тази нищожна информация за дамите:

1. Женска вътрешен глас съществува. Тя в действителност усеща, тъй като ти за момент се поколеба преди да отговориш на въпроса по какъв начин ти се коства секретарката на шефа. Спасението е единствено едно – не неистини.

2. Всяко момиче е уверено: всичките ú екс-гаджета към момента се надяват, че един ден ще се върне при тях. И правдиво чакат този благополучен момент.

3. Когато момиче стартира диалог с думите „ Ти в действителност си доста прелестен човек “… можеш да си събираш нещата.

4. С повече възторг дамата ще отвърне на обръщението „ енотче “, в сравнение с „ зайче “ или „ коте “. Колкото по-екстравагантен е прякорът, толкоз по-малко евентуално е да се отнася за друга.

5. Тя не харесва майка ти. Би желала да прекара празниците при нейната и не може да разбере за какво не споделяш нейната обич към нейното семейство.

6. Ако тя се интересува от името на обичания ти футболист… това не е поради ненадейно разсънен интерес към спорта. Всъщност, просто се пробва да отгатне паролата на фейсбука ти.

7. В началото на връзката ви може да флиртува леко с приятелите и сътрудниците ти. За да имат съображение да ти кажат: „ Страхотно попадение! Браво, брат! “

8. На първата среща е склонна да елементарни неналичието на пари или че не си обръснат. Но не и скуката и неналичието на въображение.

9. Момичетата ценят значимите дати. А най-важните, несъмнено, са тези, които ти си не запомнил.

10. Жената няма нищо срещу да прави секс  с мъжа, който харесва на първа среща. Но това няма да се случи.

11. В момента тя те прави оценка. И може да се разочарова, в случай че се отклониш от нейните показа за неустрашимост. Една от нашите информаторки споделя: схванала е, че няма да спи с даден мъж, когато той я закарал до у дома. „ Шофирането – това е мощ и надзор – подшушва дамата, – а той караше колата някак несигурно. “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР